Relatie & klantonderzoek 2016

klantonderzoek brinkmans-handels weertBij Brinkmans Adviesgroep staan we dagelijks voor onze klanten klaar. Om ervoor te zorgen dat onze dienstverlening zo goed mogelijk aansluit bij uw wensen en verwachtingen, hebben wij een onafhankelijk onderzoek laten uitvoeren naar uw ervaringen met ons. Graag delen wij een aantal highlights met u.

U hebt met velen deelgenomen aan het online onderzoek. Daar zijn we blij mee, want hierdoor hebben we een representatief beeld van hoe klanten en relaties ons beoordelen. Waar we ook blij mee zijn, is dat u heel duidelijk bent in wat u aan ons en aan onze dienstverlening waardeert. Ook hebt u ons aan het denken gezet over nieuwe mogelijkheden en kansen voor de toekomst.

Wat hebt u ons zoal verteld?

  • U beloont Brinkmans Adviesgroep op de belangrijkste 5 diensten (belastingadvies, accountancy, bedrijfsadvies, juridisch advies en familiebedrijven) met gemiddeld een 8,4. Mooie cijfers waar wij trots op zijn.
  • Het is u goed bekend dat wij een totaaloplossing bieden voor MKB ondernemers. Als vraagbaak ondersteunen wij ondernemers met een breed pakket aan diensten. U stelt op prijs dat wij werkelijk meedenken met oplossingen voor uw vraagstuk.
  • Heel bekend is dat wij belastingadvies en accountancy bieden en iets minder bekend is dat wij ook actief zijn met bedrijfsadviezen, juridische zaken en de ondersteuning van familiebedrijven.
  • U beoordeelt ons positief op het hanteren van de juiste prijs/kwaliteitverhouding. U hecht er veel waarde aan dat wij duidelijke afspraken met u maken en die ook daadwerkelijk nakomen.
  • U hebt aangegeven dat u tussentijds het liefst met ons in contact blijft via onze nieuwsbrief. Daarnaast tonen diverse relaties ook belangstelling voor deelname aan kennissessies over bijvoorbeeld pensioenregelingen, speciale belastingsituaties, mogelijkheden voor financiering etc.
  • Uit het onderzoek blijkt dat veel relaties ons vol vertrouwen aanbevelen bij anderen. Brinkmans Adviesgroep wordt gemiddeld maar liefst 3 tot 4 keer per jaar door haar promoters aanbevolen. Daar zijn wij natuurlijk heel blij mee.

Tot slot heeft u ook meegedacht over een eventuele nieuwe huisvesting en bedrijfsnaam. Daar zijn nuttige tips uit voortgekomen die wij graag meenemen in onze overwegingen. Nogmaals dank aan iedereen die heeft deelgenomen aan het onderzoek!

Enkele uitspraken van u:

“Werkzaamheden worden correct volgens afspraak uitgevoerd, adviesniveau is uitstekend.”

“Bedrijf dat groot genoeg is om de nodige expertise in huis te hebben op diverse terreinen en klein genoeg om al hun klanten persoonlijk te kennen.”

“Prettige collega's, betrokken en professioneel, korte lijnen, enthousiast, focus, samenwerken, goede kwaliteit/prijsverhouding, no-nonsens mentaliteit, ervaren, goed bereikbaar, doelgericht.”

“Zeer deskundige medewerkers, vakbekwaam, duidelijk en zakelijk.”

“Laagdrempelige georganiseerde organisatie. Snel in de afhandeling en staan altijd klaar als er vragen zijn.”

Wat zeggen onze klanten over Brinkmans adviesgroep en Handels Belastingadviseurs

 

Plan nu een kennismakingsafspraak!

Wilt u meer weten over wat wij voor u en uw onderneming kunnen betekenen? We vertellen u er graag alles over tijdens een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

Bel +31 (0) 495 532 032 of gebruik onderstaand formulier:

CAPTCHA
Deze vraag is om te controleren dat u een mens bent, om geautomatiseerde invoer (spam) te voorkomen.
3 + 11 =
Los deze eenvoudige rekenoefening op en voer het resultaat in. Bijvoorbeeld: voor 1+3, voer 4 in.

Contact & Locatie

Nieuw bezoekadres m.i.v. 5 februari 2018:  Schepenlaan 3, 6002 EE Weert

Brinkmans Adviesgroep B.V. +31 (0) 495 532 032
Handels Belastingadviseurs B.V +31 (0) 495 520 447 

Schepenlaan 3, 6002 EE Weert
Postbus 58, 6000 AB Weert
Fax: +31 (0) 847 383 687
E-mail: info@brinkmans.nl