Onze organisatie

Brinkmans Adviesgroep en Handels Belastingadviseurs is specialist op het gebied van accountancy, fiscaliteit, juridische en organisatorische zaken voor het MKB.

Wij zijn een multidisciplinaire organisatie, gevestigd in Weert, waar generalisten worden omringd door specialisten. Kwaliteit en efficiëncy, dat is altijd ons streven. Dit kunnen we in de eerste plaats realiseren door onze deskundige en betrokken medewerkers, specifiek specialisme binnen de organisatie en korte organisatorische lijnen. We besteden veel aandacht aan opleidingen en trainingen om het niveau voortdurend hoog te houden. En we zijn alert op actualiteiten, bijvoorbeeld als het gaat om fiscale veranderingen. Onze medewerkers worden meteen op de hoogte gebracht en relevante informatie wordt snel richting klanten gecommuniceerd.

Bij Brinkmans Adviesgroep en Handels Belastingadviseurs heeft u vaste aanspreekpartners.
Wij werken met een team waarbij de adviseur zélf naar de cliënt gaat en niet zijn assistent. Daarin zijn wij onderscheidend: wij willen dat onze adviseurs een-op-een in gesprek gaan met cliënten en hun adviespartner zijn. Onze filosofie is dat dit het beste mogelijk is vanuit een kleinere setting, waarin adviseurs nauw met elkaar samenwerken en elkaar inspireren. Vanuit een structureel persoonlijk contact kunnen wij een vertrouwensrelatie met de cliënt opbouwen. Wij moeten dat vertrouwen blijven waarmaken, de cliënt staat bij ons altijd centraal.

Naast ons interne kennisnetwerk beschikken we over een uitgebreid extern kennisnetwerk waarmee wij onze cliënten bewust in contact brengen. Ons kennisnetwerk is een verbreding van onze dienstverlening en dit delen we graag met onze cliënten.

Wij voegen waarde toe aan u en uw onderneming door als sparringpartner te fungeren.
Wij durven in ons advies duidelijk richting te geven. Dat doen wij met gedegen vakinhoudelijke kennis. Wij zijn er op het juiste moment als ervaren gesprekspartner met de blik gericht op de toekomst, uw toekomst!

Wij zijn aangesloten bij de Nederlandse Orde van Belastingadviseurs (NOB), de Koninklijke Nederlandse Beroepsorganisatie van Accountants (NBA) en de Samenwerkende Register Accountants en Accountants (SRA).

Plan nu een kennismakingsafspraak!

Wilt u meer weten over wat wij voor u en uw onderneming kunnen betekenen? We vertellen u er graag alles over tijdens een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

Bel +31 (0) 495 532 032 of gebruik onderstaand formulier:

CAPTCHA
Deze vraag is om te controleren dat u een mens bent, om geautomatiseerde invoer (spam) te voorkomen.
6 + 0 =
Los deze eenvoudige rekenoefening op en voer het resultaat in. Bijvoorbeeld: voor 1+3, voer 4 in.

Contact & Locatie

Nieuw bezoekadres m.i.v. 5 februari 2018:  Schepenlaan 3, 6002 EE Weert

Brinkmans Adviesgroep B.V. +31 (0) 495 532 032
Handels Belastingadviseurs B.V +31 (0) 495 520 447 

Schepenlaan 3, 6002 EE Weert
Postbus 58, 6000 AB Weert
Fax: +31 (0) 847 383 687
E-mail: info@brinkmans.nl